• Στείλτε τη σελίδα
  Στείλτε τη σελίδα
  x
  Email Αποστολέα:
  Email Παραλήπτη:
  Mήνυμα
  Αποστολή
 • Εκτυπώστε τη Σελίδα
 • Μοιραστείτε τη σελίδα
 • AAA  font size  font size
 •  
 • Επικοινωνία
 • Χρήσιμα Links
 
 
ελ  /  en

Διαμονή

Το αρχοντικό έχει πέντε σουίτες και δύο δίκλινα δωμάτια. Τρεις σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα, μια σουίτα φιλοξενεί μέχρι 5 άτομα, μια σουίτα μέχρι 3 άτομα και τα δύο ατμοσφαιρικά και ρομαντικά δίκλινα απευθύνονται σε ζευγάρια.​

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του χαρακτήρα και φέρει το όνομα που προέρχεται από τη χρήση του, όταν το boutique ξενοδοχείο ήταν το αρχοντικό της οικογένειας Κοτομμάτη.

Ο επίσημος ξενώνας του αρχοντικού είναι το Καλό Δωμάτιο. Το μικρό σαλόνι που συγκεντρώνονταν για να κεντούν ή να παίζουν μουσική οι κόρες του καπετάν Δημοσθένη Κοτομμάτη, είναι η Καλή Κάμαρα. Οι κρεβατοκάμαρες του ζεύγους Κοτομμάτη και των θυγατέρων του με το μεγάλο εικονοστάσι είναι οι Εικόνες.  Ο χώρος του καλοκαιρινού καθιστικού με τον εξώστη για τους μουσικούς που διασκέδαζαν την οικογένεια και τους καλεσμένους της το καλοκαίρι είναι το Θερινό. Ο χώρος που ήταν γεμάτος με κιούπια λαδιού, βαρέλια κρασιού και μπουκάλες είναι το σημερινό Κελάρι. Ο χώρος που ο καπετάν Δημοσθένης έκθετε τις διάφορες ποικιλίες των σφουγγαριών, ώστε να διαλέγουν οι ξένοι έμποροι που φιλοξενούσε στο Καλό Δωμάτιο, είναι τα Σφουγγάρια. Ο χώρος που φιλοξενούνταν τα πουλιά, τα περιστέρια και τα άλλα απαραίτητα για την οικιακή αυτονομία του αρχοντικού, κατοικίδια είναι ο σημερινός Περιστερώνας και η αυλή του.

Η ατμοσφαιρική και άνετη επίπλωση χαρίζει ένα φιλόξενο περιβάλλον, που δένει με το ύφος του κτηρίου αλλά και τον αυθεντικό, μοναδικό χαρακτήρα της Ύδρας.

Βρείτε μας στο χάρτη!

Είμαστε μόλις 200μ από την παραλία, sτο κέντρο του μνημειακού οικισμού της Ύδρας.