• Στείλτε τη σελίδα
  Στείλτε τη σελίδα
  x
  Email Αποστολέα:
  Email Παραλήπτη:
  Mήνυμα
  Αποστολή
 • Εκτυπώστε τη Σελίδα
 • Μοιραστείτε τη σελίδα
 • AAA  font size  font size
 •  
 • Επικοινωνία
 • Χρήσιμα Links
 
 
ελ  /  en

Κοντινή απόσταση, μακρινή απόδραση!

Πως θα έρθετε

Μέσω θαλάσσης

Από το λιμάνι του Πειραιά με ιπτάμενα δελφίνια ή Catamaran της Hellenic Sea Ways. Μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας μέσω της ιστοσελίδας www.hsw.gr. Σας συνιστούμε να το κάνετε ειδικά για τα weekends. Η διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται περίπου στις 1,5-2,5 ώρες ανάλογα με τα προηγούμενα λιμάνια πρόσδεσης (συνήθως μέσω Πόρου).

Μέσω ξηράς


Εκμεταλλευτείτε τον πιο οικονομικό και ανεξάρτητο τρόπο πρόσβασης (με αυτοκίνητο μέχρι το Μετόχι απέναντι στην Πελοπόννησο) και κάντε περισσότερες διακοπές.

Με το δικό σας αυτοκίνητο ή με ενοικιασμένο μπορείτε να φτάσετε στο Μετόχι στην απέναντι από την Ύδρα ακτή της Πελοποννήσου. Για να φτάσετε στο Μετόχι κατευθύνεστε μέσω της Αττικής Οδού ή της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, ακολουθώντας τις πινακίδες που αναγράφουν Ελευσίνα/Κόρινθος (Ε94) ή Κόρινθος (Ε94). Ακολουθείτε τις πινακίδες που αναγράφουν Κόρινθος. Μετά τις πινακίδες που γράφουν Μέγαρα και Άγιοι Θεόδωροι, θα συναντήσετε πινακίδες που γράφουν Επίδαυρο. Καθώς πλησιάζετε στη διασταύρωση της Κορίνθου, ακριβώς μετά την γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, ακολουθείτε τη δεύτερη έξοδο, Έξοδο Β, και μπαίνετε στο δρόμο Κόρινθος-Επίδαυρος, όπου έπειτα στρίβετε αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες Επίδαυρος-Σπέτσες-Πόρος-Ύδρα. Συνεχίζετε να ακολουθείτε τις πινακίδες περνώντας από την Επίδαυρο με κατεύθυνση προς Κρανίδι και μετά προς Ερμιόνη/Θερμησιά. Αφού περάσετε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Ύδρα φτάνετε στο Μετόχι. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα απαγορεύονται στο νησί, μπορείτε να σταθμεύσετε με ασφάλεια σε ιδιωτικό φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι. Από την προβλήτα στο Μετόχι έχετε δύο επιλογές για να περάσετε απέναντι στην Ύδρα.

 • με τα σκάφη "FREEDOM Ι" & "FREEDOM ΙΙ", μέσα σε 15 λεπτά. Τα σκάφη εκτελούν τακτικά δρομολόγια αρκετές φορές την ημέρα. Τιμή 6,5€ το άτομο.
 • με θαλάσσιο ταξί, διαδρομή 10 λεπτών, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χειμώνα -καλοκαίρι. Τιμή 35€.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες (ώρες αναχώρησης και επιστροφής, τηλέφωνα θαλάσσιων ταξί για ραντεβού κλπ)

Βρείτε μας στο χάρτη!

Είμαστε μόλις 200μ από την παραλία, sτο κέντρο του μνημειακού οικισμού της Ύδρας.