• Στείλτε τη σελίδα
  Στείλτε τη σελίδα
  x
  Email Αποστολέα:
  Email Παραλήπτη:
  Mήνυμα
  Αποστολή
 • Εκτυπώστε τη Σελίδα
 • Μοιραστείτε τη σελίδα
 • AAA  font size  font size
 •  
 • Επικοινωνία
 • Χρήσιμα Links
 
 
ελ  /  en

Εμπειρίες Ζωής!

Δραστηριότητες

Είμαστε παθιασμένοι με το πόσα πράγματα μπορούμε να σας πούμε να κάνετε όταν θα είστε στο νησί μας. Θέλουμε να νιώσετε την εμπειρία που προσφέρουν τα καλά κρυμμένα μυστικά του νησιού. Γιατί όχι να φύγετε από τα συνηθισμένα, να έρθετε σε επαφή με την παράδοση του νησιού και να επανασυνδεθείτε με το φυσικό τρόπο ζωής. Να περπατήσετε, να ανακαλύψετε μονοπάτια που οδηγούν σε μοναστήρια, να περιπλανηθείτε σε στενάκια και διαβατικά, σε αυλές και σπιτάκια στην παλιά πόλη ψηλά στο βουνό της Κιάφας, να μπείτε στα μοναδικά αρχοντικά των Καπεταναίων της Επανάστασης, να βρείτε την ψηλότερη κορυφή του νησιού, το βουνό Έρως, με τη θέα που κόβει την ανάσα, να βουτήξετε σε κρυστάλλινα νερά, σαν σε φυσική πισίνα στους απόκρυφους κολπίσκους, να δείτε την ανατολή και τα χρώματα που βάφουν την πέτρα.

Το νησί είναι μικρό αλλά ταυτόχρονα ανεξάντλητο. Η έλλειψη αυτοκινήτων, είναι ένα φανταστικό κίνητρο για πεζοπορίες και για να ανακαλύψει κανείς την ενδοχώρα με τα υπέροχα Μοναστήρια, τους ελαιώνες, τα πεύκα, τους κρυμμένους κολπίσκους με  τα καταγάλανα, καθαρά και κρυστάλλινα νερά. Τα νερά που σε προκαλούν για καταδύσεις ή απλά για κολύμπι ή ψαροντούφεκο.

Έμβλημα του νησιού είναι τα συμπαθητικά γαϊδουράκια που υποκαθιστούν την έλλειψη των τροχοφόρων και με τα οποία μπορείτε να κάνετε όμορφες βόλτες μέσα στα σοκάκια του οικισμού αλλά και στην εξοχή.

Το μεσημέρι ή το βράδυ υπάρχουν πολλές επιλογές για ελληνική, μεσογειακή ή διεθνή κουζίνα αλλά και μπαρ με ξένη ή ελληνική μουσική.

Και μια εναλλακτική πρόταση: Private day boat.

Μπορούμε να κανονίσουμε για σας ένα σκάφος για μία ημέρα. Με αυτό θα εξερευνήσετε τις απόμερες παραλίες του νησιού, του Δοκού ή των άλλων βραχονησίδων ή απέναντι τις ακτές της Πελοποννήσου. Απολαύστε το μπάνιο σε καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και κάντε ηλιοθεραπεία εν πλω.

Βρείτε μας στο χάρτη!

Είμαστε μόλις 200μ από την παραλία, sτο κέντρο του μνημειακού οικισμού της Ύδρας.
COTOMMATAE ΕΣΠΑ Image